Επικοινωνία

Contact Info

Wedding Key
Κ. Καρτάλη 87,
Βόλος 382 21,
T: 24210 76878
E-mail: info@weddingkey.gr
Η εμπειρία μας, από τις εκατοντάδες τελετές γάμου και βάπτισης που έχουμε διοργανώσει, θα μειώσει το άγχος της προετοιμασίας και θα σας αφήσει να χαρείτε την ευτυχισμένη στιγμή. Αφήστε σε εμάς όλες τις βαρετές λεπτομέρειες.
Φυσικά, εκτός από την περιοχή του Βόλου έχουμε διοργανώσει με επιτυχία εκδηλώσεις σε πολλές πόλεις στην Ελλάδα.
Μα το πιο σημαντικό! Συγκεντρώνει σε ένα σημείο ότι χρειαστεί να προμηθευτείτε για μια εξαιρετική εκδήλωση. Από το τόσο σημαντικό νυφικό, μέχρι υπηρεσίες φωτογράφου ή το κέντρο διασκεδάσης, έτσι ώστε να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα με τον πιο οικονομικό τρόπο.
Μα φυσικά, βάπτιση, γάμος, χοροεσπερίδες και κάθε μορφή κοινωνικής εκδήλωσης μπορούμε να διοργανώσουμε με ίδια μέσα ή με τους δοκιμασμένους συνεργάτες μας.
Όταν αποφασίσετε να κάνετε όποια ευχάριστη τελετή που θέλετε να μείνει αξέχαστη και να ευχαριστίσει συγγενείς και φίλους. Η εμπειρία και η ποικιλία από μοναδικά, οικονομικά αλλά ακόμη και χειροποίητα, σχέδια και υπηρεσίες θα είναι στη διαθεσή σας σε ένα μόνο ραντεβού. Θυμηθείτε όσο νωρίτερα τόσο το καλύτερο. Αλλά ακόμη και την τελευταία στιγμή μονο μια έμπειρη Wedding Planner μπορεί να διοργανώσει τέλεια μια εκδήλωση!
Επικοινωνήστε μαζί μας

    “Είμαι τόσο χαρούμενη που είχα ένα μικρό ρόλο στον εξαιρετικό γάμο σας”

    Μαρία Κουρούπη

    Καλάθι αγορών